Skåneresan 22- 27 september

För en gångs skull så blev jag inte hämtad i ottan. Fick sovmorgon och blev hämtad vid 6 för vi skulle hämta en kamrat på vägen. Det var en av de trevligare resorna med massor av nya arter och även många bättre bilder på arter som jag redan hade.
Det är flera bilder under Fåglar än de i galleriet nedan. I ett gömsle så fick jag den bästa fågelupplevelsen jag har haft. Först kom en Havsörn väldigt nära. Sedan kom en Pilgrimsfalk och tog en Brushane som den satt och mumsade på framför oss. Till sist kom en Ägretthäger flygande och fick närbilder på den. Allt under några timmar. Trevlig resa men trevligt att komma hem också. Känner mig faktist rätt så utvilad. En vecka kvaer på semestern men det skall bli regn och rusk.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln