Bloggen har legat nere

Anledningen till detta är många. Dels mår jag inte speciellt bra för tillfället. Håller antagligen på att gå in i den berömda väggen. Orkar inte med så mycket och "nya" kameran får ligga i väskan tills jag får någon typ av inspiration.
Den 3 augusti skall jag till läkaren så får vi se vad de säger. Vill helst inte bli sjukskriven, men jag vill gärna sova lite mer än 4-5 timmar per natt. Så vore det skönt om jag slapp näsblod. Har lite svårt att slappna av, tur att det finns dataspel som man kan försjunka sig i och tur att facebook finns.

Jag har en vän vars dotter har råkat ut för en olycka och dottern är så himla positiv och det betyder så himla mycket för mig just nu. Det liksom smittar av sig.

 

Nu skall jag försöka fixa någon typ av baconsås till pastan. Vet inte riktigt vad jag har hemma men gott skall det bli.

 

Etiketter: diverse

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln