Hänt sedan sist

Ja vad har hänt sedan förra inlägget. Inte så mycket, kanske är det därför det har dröjt med uppdatering. Skärpning utlovas.
Nu är det klart i alla fall, jag skall börja jobba i badrumsvärlden i stället för på kakel. Kommer säkert att få springa emellan men det skall bli riktigt roligt att få lite mental utmaning. För er som inte har en aning om vad badrumsvärlden är så kan jag berätta att man bl.a. ritar badrum åt kunder, beställer badrumsmöbler och annat. Vi har även en service där vi bygger badrummet åt kunder, tar ansvar för alla delar så kunden endast behöver prata med oss. Det kommer jag också till viss del hålla på med.

 

Vad mer har hänt, jo jag har fått tillbaka min kamera. Den verkar fungera mycket bättre. Jag skall gå ut någon dag och testa lite mer ingående. Det flimmrar i alla fall inte på skärmen. De bytte hela bakstycket på kameran. Det var billigare än att byta display, glas och elektriska kopplingar.

 

Vet inte om jag har berättat det, men de håller på att stamrenovera hemma hos mig. Det har blivit lite fördröjning eftersom min rör visst var ingjutna i väggen tillsammans med elkabeln. Inte så smart om det springer läck. Så nu har de brutit upp väggen i hallen och haft sig. Det verkar som om det är ok nu. De var i morse inne och videofilmade rören. Vi får väl se vad det blir för resultat. Samtidigt passade de på att stänga av vattnet i badrummet. Så nu är badrummet förbjudet område. Man får visst duscha på bottenvåningen i huset bredvid. Sedan skall man visst få en torrtoa. Härligt.

Nu i väg till första arbetsdagen i badrumsvärlden.

Etiketter: diverse

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln