Hundmässa dag 2

Söndag och dagen då dandie dinmont går. Jag vaknade väldigt tidigt, vid 4, och kunde inte somna om. Så jag gick upp och redigerade bilderna från i lördags. Det blev i alla fall några som blev bra och den bästa blev på vinnaren. Inte så konstigt eftersom det var nästan bara den hunden som visades ordentligt. Jag förstår inte varför man åker på hundutställning och inte ställer upp sin hund. Bilder från båder lördag och söndag hittar du HÄR. Jag tycker det var rätt dandie som vann: Zimyrs Ringo Star, se bild. Det var väl den enda som var riktigt trimmad. Grattis Ulla. 
Det snöade rejält på morgone och det var tur att jag skulle åka buss för både tvärbanan och tunnelbanan hade problem. Men jag var där i god tid.
Av någon anledning så gjorde inte lika ont i benen i dag. Man undrar hur det skall kännas när jag kommer tillbaka till jobbet, OM 3 VECKOR YIPEE, där vi har ett hårt betonggolv. Appropå jobbet så skall jag dit i morgon måndag på 1:a säljutbildningen, ryktet säger att det är lite nytt, annars tycker jag själv att jag är en rätt så bra butikssäljare, äsch, jag är bäst. :-)  Frågan är hur jag skall hålla mig vaken, för jag har liksom fått till helt fel dygnsrytm. Frukt och kaffe får det bli.

Etiketter: mina bilder

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln