God Jul

Jag har köpt några kuddar och skulle köpa tyg till kuddöverdrag till dem. Åkte till Slussen och besökte Tygverket. Dem kan jag verkligen rekommendera. Mycket personal som villigt hjälpte till och hur mycket som helst tyger att välja på. Sedan fick jag tyget till halva priset bara för att det var felvävt på ena sidan, som inte kommer att synas. Kommer bli hur snyggt i sängen som helst. Snart kanske man t.o.m. kan ta emot lite fler personer än 2 hemma.

Jag tror jag börjar inse att jag bor rätt så centralt, för det är nästan nära till allt. hahahaha


Ja som de flesta vet så firar inte jag julen så väldigt intensivt. Den traditionen vi har är att jag och min syster åker hem till mina föräldrar och fikar. Som förra året så beställde jag fika- och matbröd på Konditori Milano rakt över gatan. Pappa kom och hämtade mig eftersom jag hade en massa saker som min syster skulle ha. Skönt att bli av med gamla micron. Det var inte så mycket bilar ute på vägarna på julafton. Även om det var halt så tog det inte längre tid än vanligt.

Vi hade i alla fall väldigt trevligt och kaffebrödet smakade hur gott som helst.

 

Mina föräldrar har tv-tidning. Det har inte jag, utan använder mest nätet. Det slog mig att alla tv-kanaler bara sänder gammal skåpmat över jul. Gamla program som man tvingas titta på vare sig man vill eller inte. Jo jag vet, det finns en avstängningsknapp men om man inte vill titta på svarta hästar i mörker på tv. Däremot efter jul och i mellandagarna så sänds det minsann en himla massa film. Fast det var rätt så kul att sitta och titta på "Tomten är far till alla barnen" utan ljud. Sedan är ju Svensson, Svensson rätt så kul.

Comviq har en reklam där maken har ramlat ner i en brunn. Vet inte om ni har sett den?I alla fall när han skall ta sig upp ur brunnen så svär han genom att säga: - Ålahuvud. hahahaha Är det en svordom eller?

 

I dag är det Annandagen och jag skulle gått på bandy mellan Gnaget och gården. Dels så orkade inte hon jag skulle gå med, sedan vaknade jag med feber. Kanske inte så bra att stå ute i 2 timmar då. Fast min närvaro skulle ha behövts för vi förlorade.

 

Etiketter: diverse

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln