Hundmässan dag 1

I dag var första dagen på Hundmässan på Stockholmsmässan. Det var mycket folk redan vid öppningstid. Jag var där lite för tidigt men det är bäst så jag får en bra plats tänkte jag. Jo visst, det var inga bänkar i år och därför hade man satt hundhagar ända fram till ringside. Det var bara att stå, tills i morgon skall jag nog ta med mig en stol. Jag fotograferade spansk vattenhund och ovan ser ni BIR och BIM. Jag har inte tittat så noga på dem förut men de här två individerna, framförallt hanen var outstanding. Kanske också för att hon kunde visa hunden. Jag kommer att lägga upp fler bilder senare. Vad som också slog mig är att visa inte svarta hundar i svarta byxor.

I morgon blir det dandies.

Etiketter: mina bilder

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln